DetailPage-MSS-KB

Knowledge Base

Artikel ID: 211209 - Laatste beoordeling: zondag 11 januari 2015 - Wijziging: 3.0

 
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.

Op deze pagina

Symptomen

Als u een Word voor Windows-document in een teksteditor, zoals Windows opent Klad blok, het bestand bevat mogelijk tekst die eerder is verwijderd.

Oorzaak

Wanneer u een document opslaat hetSnel opslaande optie is geselecteerd, wordt in Word opgenomen alleen de wijzigingen in de document en worden deze toegevoegd aan het einde van het bestand. Dit betekent dat uw document bevat nog steeds de verwijderde tekst, zelfs als deze niet wordt weer gegeven op de scherm. Word verwijdert verwijderde tekst uit het document alleen als u uitvoeren volledig opslaan. (Waarin deSnel opslaanKlik opOptiesop hetHulp programma'smenu en op deOpslaantabblad).

Workaround

Een van de volgende methoden gebruiken als u niet dat een document wilt Verwijderde tekst bevatten.

Methode 1: Turn Off snel opslaan

Verwijderd om te voorkomen dat een document met tekst die iemand kan weer geven uitschakelen met een teksteditor, deSnel opslaande optie en het uitvoeren van een volledige opslaan. Hiertoe gaat u als volgt te werk:

  1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties, en klikt u op deOpslaantabblad.
  2. Schakel deSnel opslaanselectie vakje.
  3. Sla uw document.
Wanneer u dit doet, Word de wijzigingen in uw document invoegt en verwijdert verwijderde tekst.

Methode 2: Kopiëren en plakken in een nieuw Document

Met deze methode kunt u de functie Snel opslaan blijft. Gebruik Deze methode als volgt:

  1. Wanneer alle wijzigingen zijn voltooid, selecteert u het hele document en op deBewerkenmenu, klikt u opKopiëren.
  2. Start een nieuw document. Op deBewerkenmenu, klikt u opPlakkenvoor het kopiëren van de oorspronkelijke document naar een nieuw document.
Het nieuwe document zal vrij zijn van vorige wijzigingen (verwijderde tekst).

Meer informatie

Word altijd wordt uitgevoerd een volledige opslag pas wanneer deSnel opslaaneen optie is ingeschakeld uitschakelen. Bovendien, zelfs met deSnel opslaanis ingeschakeld, Word periodiek voert een volledige opslaan van het document.

HetSnel opslaanoptie biedt grotere snelheid terwijl u in Word werkt. Het kost minder tijd ('snel opslaan) dan naar wijzigingen toevoegen opnemen in uw document (volledige opslaan).

De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbprb kbmt KB211209 KbMtnl
Machine-translated ArticleMachine-translated Article
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 211209  (http://support.microsoft.com/kb/211209/en-us/ )
Delen
Extra ondersteuningsopties
Microsoft Community Support-forums
Neem rechtstreeks contact met ons op
Een door Microsoft gecertificeerde partner zoeken
Microsoft Store